Over de Dakdokter
Voorzien van jaren ervaring en kennis van diverse dakproblemen buigt het team van de Dakdokter zich met volle aandacht over de gezondheid van uw dak. Er wordt gezocht naar de beste oplossingen bij herstelling, renovatie, isoleren, ontmossen, reinigen of ander onderhoud. U kan bij de Dakdokter terecht voor dakwerken aan hellende en platte daken van woningen, horecapanden en winkels.

De Dakdokter specialiseert zicht naast algemene dakrenovatie in het vernieuwen van platte daken met de meest recente generatie kunststof bekledingen, en dit op zowel kleine als grote dakoppervlaktes.

Alle werken worden uitgevoerd met kwaliteitsvolle bouwmaterialen en producten die hun duurzaamheid en efficiëntie door dagelijks gebruik hebben bewezen. Zo krijgt uw dak de beste zorgen en kan u rekenen op een vlot verloop van de werken.
Over de Dakdokter
Onze werkwijze
Onze werkwijze
Na contactopname leggen wij een afspraak met u vast voor een bezoek aan uw dak. Na een grondig onderzoek ontvangt u reeds tijdens het overleg een volledige opmeting en inschatting van de werken door middel van een vrijblijvende offerte. Om u een duidelijk beeld te geven van gebruikte bouwstoffen en het uiteindelijk resultaat komen wij bij u langs met diverse stalen van onze materialen.

Na bevestiging van uw offerte wordt u op de hoogte gebracht van de inplanning van de werken. We voorzien een vakkundige en propere afhandeling van de werken aan uw pand met zo min mogelijk overlast voor bewoners, omwonenden of klanten.

De Dakdokter voorziet alle nodige vergunningen, verkeersborden, stellingen en containers voor afvalverwerking. Doorheen de werken kan u rekenen op een vlotte communicatie en is de zaakvoerder uw directe aanspreekpunt voor al uw vragen.