Dak ontmossen
Hellende daken
Platte daken
Dakisolatie
Zonnepanelen
Dakisolatie
Isoleren aan binnen- of buitenzijde
Het isoleren van uw dak levert zonder twijfel een goede bescherming voor de gezondheid van uw woning en een flinke energiebesparing op. De Dakdokter zorgt dat uw dak er warmpjes in zit met een duurzame dakisolatie aan de binnen- of buitenzijde. Zowel hellende daken als platte daken met diverse dakbedekkingen komen voor isolatie in aanmerking.

Voor het isoleren van uw dak werkt de Dakdokter bij voorkeur met de kwaliteitsvolle materialen van Unilin, Isotherm en Knauf. Naast de klassieke isolatiesystemen, biedt de Dakdokter een vlotte en efficiënte plaatsing van all-in-one isolerende daksystemen. Zo kan u kiezen voor de geprefabriceerde dakpanelen van Unilin of de Isotherm sarking isolatiepanelen. Deze innoverende bovendakse isolatiesystemen combineren een uitstekende thermische en acoustische isolatie, onderdak, dampscherm, tengel- en panlatten in één.

Wilt u graag weten welke isolatie voor uw dak geschikt is en met welke richtlijnen u rekening moet houden voor het verkrijgen van een renovatiepremie? De Dakdokter helpt u graag met een deskundige diagnose en praktisch advies.
Dakisolatie