Dak ontmossen
Hellende daken
Platte daken
Dakisolatie
Zonnepanelen
Platte daken
Renovatie dakbekleding in EPDM, PVC en roofing
Kampt uw plat dak met schade en lekken? Moet de bekleding van een nieuwe bovenlaag voorzien worden? Als specialist in platte daken omringt de Dakdokter uw dak met de beste zorgen en meest duurzame materialen.

U kan bij de Dakdokter aankloppen voor de renovatie van platte daken met kunststof of roofing. Een bekleding met kunststof, zoals EPDM en PVC, is tegenwoordig aangeraden. Kunststof is een stevig en onderhoudsvriendelijk materiaal, dat vlot bovenop de oude bekleding kan geïnstalleerd worden. In tegenstelling tot roofing, gebeurt de plaatsing zonder brandgevaar, aangezien dit type bekleding gelijmd en mechanisch bevestigd wordt. De Dakdokter is erkend installateur van ExtruBit kunststof bekleding, dat gekenmerkt wordt door een hoge elasticiteit en duurzaamheid, en uitstekend bestand is tegen scheuren en perforaties.

Aanwezige dakranden, dakkoepels en afvoeren kunnen naargelang hun toestand bij de renovatie hergebruikt of vervangen worden. In het geval van schade aan de onderliggende constructie kan het gehele platte dak vernieuwd worden.
Platte daken